BV oprichten voor € 279

De Goedkoopste en Snelste van Nederland!

  • Gratis Aandeelhoudersregister
  • Inschrijving KvK* + Uittreksel
  • Registratie bij UBO-register
  • Oprichting binnen 5 werkdagen
  • Geen verborgen kosten

*de notaris schrijft u in bij de KvK. Dat hoeft u niet zelf te doen. U ontvangt dan een Uittrekstel KvK en nummer waarmee u een bankrekening kunt openen. De KvK stuurt u een factuur voor éénmalige inschrijfkosten van € 75,00.

UwBVOprichten werkt samen met deze partners:

Damsté Advocaten en Notarissen

MKB Accountants

Spaar BV

Het verlagen of voorkomen van Box 3 heffing is hét grote voordeel van een Spaar BV. De in ruil voor de storting van het spaargeld verkregen aandelen in de Spaar BV zijn Box 2 vermogen en tellen dus niet mee bij het Box 3 vermogen! De waarde van uw aandelen in de Spaar BV is precies gelijk aan het gestorte spaargeld.

Gewone BV

De ‘besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid’ is een rechtspersoon met een kapitaal dat in aandelen verdeeld is. Met dit kapitaal wil de BV een in de statuten vastgesteld doel, verwerkt door onze notaris bereiken.

Management BV

Een Management BV oprichten, hiermee schuift onze notaris u een vennootschap tussen uzelf en de onderneming waar u werkzaamheden voor verricht. Het is een fiscale constructie die de persoonlijke dienstbetrekking vervangt.

Personal Holding

Een personal holding is een BV waarin u de enige eigenaar bent. Uitzonderingen zijn dat u uw partner of kinderen er eigenaar in hebt laten worden om fiscale redenen. De personal holding is eigenlijk dus een rechtspersoon om uzelf heen.

Werkmaatschappij

Ook bekend als Gewone bv, reguliere bv. De rechtspersoon van een bedrijf waarbinnen de werkzaamheden worden verricht. Het oprichten van een werkmaatschappij via een notaris is nodig bij het starten van een onderneming.

BV Op Maat

Staat de door u gewenste BV vorm hier niet tussen? Neem direct contact met ons op voor een passende oplossing.

Flex BV

De Flex BV is eigenlijk hetzelfde als een ‘Gewone bv’. De naam ‘Flex BV’ komt van de wetswijziging in 2012 waarbij o.a. het startkapitaal a € 18.000 van de BV is afgeschaft en een startkapitaal van € 0,01 al volstaat.

BV voor medisch specialisten, (tand)artsen, apothekers

Heeft u een medisch beroep en wilt u een BV oprichten om in een maatschap te stappen? Voor € 1.250,- krijgt u een BV die is afgestemd op het bestaande maatschapscontract. U betaalt in eerste instantie alleen een aanbetaling van € 279,-.

Medici BV oprichten

BV voor advocaten, accountants, belastingadviseurs en notarissen

Wilt u een BV oprichten om in een maatschap te stappen? Voor € 1.250,- krijgt u een BV die is afgestemd op het bestaande maatschapscontract. U betaalt in eerste instantie alleen een aanbetaling van € 279,-.

BV voor in maatschap oprichten

BV oprichten online vanaf € 279,-! De Goedkoopste van Nederland!

 

UwBVoprichten.nl: de goedkoopste bv's van Nederland!

Doorlooptijd

Doet u vandaag uw aanvraag? Vanwege de grote drukte bij het notariaat is de doorlooptijd nu tussen de 5 en 10 werkdagen. Dit nadat de notaris alle info heeft ontvangen om de statuten mee op te richten. 


Laagste kosten

Voor het laagste tarief van Nederland een bv oprichten: € 279,- ex btw! 

Wat voor soort BV wilt u oprichten? Een Gewone BV, Flex BV, Management BV, Personal Holding, Spaar BV, Werkmaatschappij of een BV voor medische beroepen/specialisten? Belangrijk zijn natuurlijk de kosten. Als (door)startende ondernemer heeft u namelijk al genoeg kosten. De kosten laag houden is een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemerschap. Waarom zou u voor het oprichten van een fiscaal gunstige BV die uw aansprakelijkheid beperkt te veel kosten maken?! Uw accountant zal het met u eens zijn. Of u nu een BV wilt oprichten in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Twente, Limburg, Zeeland, Brabant, Delft, Haarlem, Leeuwarden, Assen, Nijmegen, Zwolle, Enschede of een andere plaats in Nederland: voor slechts € 279,- (ex btw) is UwBVoprichten.nl de goedkoopte van Nederland! 

Startkapitaal

De kosten van een BV zijn sinds de invoering van de Flex BV in 2012 niet meer het startkapitaal van € 18.000,-. Een startkapitaal van € 0,01 volstaat in principe. Uwbvoprichtern.nl kiest uit oogpunt van service standaard voor een startkapitaal van € 1,20. Dat zijn 120 aandelen van € 0,01. Dat is handig als u later uw bedrijf wilt uitbreiden of (deels) verkopen. 120 is namelijk deelbaar door veel verschillende getallen. U heeft hiermee een extra flexibel kapitaal in uw bv. De startkapitaal kosten zijn dus beperkt. De overige kosten voor oprichten van uw BV zijn uiteraard ook van groot belang. Bij UwBVoprichten.nl heeft u de goedkoopste bv van Nederland: € 279,- (ex btw). Bovendien heeft u uw BV al binnen 5 werkdagen nadat u alle info heeft aangeleverd bij de notaris. Lage kosten, hoge kwaliteit! Mede dankzij de kennis en kunde van de notarissen bij Damsté Advocaten & Notarissen kunt u snel starten met uw nieuwe BV.

Aansprakelijkheid

Groot voordeel van het oprichten van een BV is de beperking van uw aansprakelijkheid. U bent vanaf oprichting van uw BV niet meer persoonlijk aansprakelijk voor schulden bij normaal ondernemerschap. In een eenmanszaak daarentegen loopt u het risico bij schulden of faillissement ook uw privébezittingen kwijt te raken zoals wellicht uw auto of huis. Kies dus voor een veilige BV. 

Werkwijze UwBVoprichten.nl

  1. U maakt de keuze voor de BV die bij u past in het online formulier
  2. De notaris neemt contact met u op om uw BV op uw wensen af te stemmen/de details te bespreken. Vanwege de eindejaarsdrukte kan dit een paar dagen duren. U hoeft niet langs bij de notaris
  3. Identificatie: onze notarissen streven naar een directe video/online identificatie. De notaris kan er ook voor kiezen u te vragen de identificatie (legalisatie) officieel bij een notaris naar keuze te doen, of (veel) voordeliger bij de gemeente waar u woont. U stuurt deze info daarna naar onze notarissen
  4. De notaris richt uw BV op en u ontvangt de akte én een online aandeelhoudersregister als bewijs
  5. U kunt als ondernemer met een eigen BV aan de slag!

Uw voordelen:

  • Via UwBVoprichten.nl een BV oprichten is de goedkoopste optie in Nederland
  • Een BV oprichten bij UwBVoprichten.nl gaat snel
  • Onze notarissen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn aangesloten bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
  • Transparant: geen verborgen kosten zoals bij andere aanbieders

Uw opties:
Gewone BV

De ‘besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid’ is een rechtspersoon met een kapitaal dat in aandelen verdeeld is. Met dit kapitaal wil de BV een in de statuten vastgesteld doel, verwerkt door onze notaris, bereiken.

Management BV

De Management BV komt tussen jou en jouw onderneming in. De constructie is gericht op fiscale voordelen en beperkt jouw persoonlijke aansprakelijkheid.

Personal Holding

In de personal holding ben je de enige eigenaar. Uitgezonderd zijn jouw partner of kinderen. Om fiscale redenen kunnen zij ook eigenaar worden in de personal holding.

Spaar BV

Het doel van de Spaar BV, Beleggings BV, Box 3 BV of Spaargeld BV genoemd is het beheren van uw spaartegoeden. Het via onze notarissen oprichten van een Spaar BV is vanwege de lage rente financieel steeds aantrekkelijker dan het sparen met een spaarrekening.

Werkmaatschappij

De naam zegt het al: Binnen deze rechtspersoon worden de werkzaamheden verricht. Deze BV staat ook bekend als Gewone BV of Reguliere BV. Voor het starten van een onderneming heeft u een werkmaatschappij nodig. Via onze notarissen kunt u deze snel en tegen de laagste kosten oprichten.

BV op maat

Als de BV die u graag wilt er niet bij staat kunt u direct contact met ons opnemen: info@uwbvoprichten.nl. Wij doen u dan een voorstel voor een passende oplossing.

Flex BV

De Flex BV is eigenlijk hetzelfde als een ‘Gewone bv’. De naam ‘Flex BV’ komt van de wetswijziging in 2012 waarbij o.a. het startkapitaal van de BV is afgeschaft en een startkapitaal van € 0,01 al volstaat. Uwbvoprichtern.nl kiest uit oogpunt van service standaard voor een startkapitaal van € 1,20. Dat zijn 120 aandelen van € 0,01. Dat is handig als u later uw bedrijf wilt uitbreiden of (deels) verkopen. 120 is namelijk deelbaar door veel verschillende getallen. U heeft hiermee een extra flexibel kapitaal in uw bv. De startkapitaal kosten zijn dus beperkt.

BV voor medisch specialisten, (tand)artsen en apothekers

Heeft u een medisch beroep en wilt u een BV oprichten om in een maatschap te stappen? Voor € 1.250,- krijgt u een BV die is afgestemd op het bestaande maatschapscontract. U betaalt in eerste instantie alleen een aanbetaling van €279,-. Hoe werkt het?

Hoe werkt het oprichten van een BV voor u als medisch specialist, arts, tandarts, apotheker:

  1. Als u alleen de eenmanszaak wilt omzetten in een BV, zonder deze in de maatschap te brengen, kunt u een ‘Gewone BV’ oprichten a € 279,-. Zie bij de opties hierboven. U heeft dan binnen een paar dagen een BV: de snelste en goedkoopste optie in Nederland!
  2. Als u een BV wilt oprichten om in een maatschap te stappen heeft UwBVoprichten.nl de financieel voordelige ‘BV voor Medici’. Voor € 1.250,- krijgt u een BV die volledig is afgestemd op het bestaande maatschapscontract, de eventuele andere maatschap-afspraken en de beroepsregels die van belang zijn voor de praktijk BV. Door deze extra en belangrijke checks van de notaris is het bedrag hoger: € 1.250,-. Nog steeds veel goedkoper dan bij de meeste andere notarissen! Indien de hoeveelheid documentatie die onze notaris moet verwerken veel groter is dan verwacht mag worden, behoudt UwBVoprichten.nl zich het recht voor om de offerte aan te passen. De ervaring leert dat dit normaal gesproken niet snel het geval is. Om u zekerheid te bieden kunt u een offerte boven de € 1.250,- altijd kosteloos weigeren. Zo blijft het transparant voor u. Hoe werkt het precies? U gaat akkoord met het totaalbedrag van € 1.250,- voor oprichting van uw eigen ‘BV voor Medisch specialisten, (tand)artsen, apothekers
  3. Echter, u doet in eerste instantie alleen een aanbetaling van € 279,-. Het resterende bedrag van € 971,- betaalt u pas als u de notaris heeft gesproken en hij/zij uw maatschap-afspraken beoordeeld heeft. Komt de definitieve offerte boven de € 1.250,- uit, dan kunt u kosteloos afzien van de totale transactie. Anders gaat de notaris voor u aan de slag, betaalt u het resterende bedrag van € 971,- en heeft u snel en voordelig uw nieuwe BV!

Voordelen voor Medisch specialisten, artsen, tandartsen, apothekers: wanneer stapt u van uw eenmanszaak over op een bv? De 2 belangrijkste redenen zijn:

  1. het beperken van de aansprakelijkheid en
  2. fiscaal financiële voordelen.

Fiscaal financiële voordelen

Als starter heeft de eenmanszak veel fiscale voordelen. Als uw praktijk groter wordt, u in een maatschap stapt, er meer geld in omgaat, u uw fiscale startersvoordelen gebruikt heeft, zal uw accountant of financieel adviseur u adviseren uw eenmanszaak om te zetten naar een bv. In de eenmanszaak betaalt u over de gehele winst tot maximaal 51,75% inkomstenbelasting. Wel kunt u in de eenmanszaak gebruik maken van fiscale voordelen zoals de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek en de MKB-winstvrijstelling. Als u een bv heeft, betaalt u over de winst vennootschapsbelasting (19% tot € 200.000 en 25% daarboven). Over de winst die de BV vervolgens uitkeert aan u als aandeelhouder betaalt u daarnaast 25% procent inkomstenbelasting. Het tarief over de uitgekeerde winst in de bv is dus lager dan in de eenmanszaak. Ook kunt u een deel van de winst in de BV laten zitten. Dat is voordelig voor de financiële positie van uw BV. Bovendien hoeft u er pas later bij uitkering belasting over te betalen. Als u uw eenmanszaak omzet in een BV, wordt u werknemer van uw eigen BV. U sluit met uw BV een arbeidsovereenkomst en ontvangt een salaris uit de BV. Hiervoor is van belang dat u een ‘gebruikelijk loon’ vaststelt. Deze ‘gebruikelijkloonregeling’ houdt in dat u als eigenaar van de BV wordt geacht een loon te krijgen dat normaal is voor het niveau en de duur van uw arbeid. De bedrag wijzigt regelmatig. Uw accountant of financieel of adviseur weet precies wat de cijfers zijn voor 2020 en 2021.

Beperking aansprakelijkheid voor schulden

Een ander belangrijk aspect is de beperking van uw aansprakelijkheid: in de eenmanszaak bent u 100% persoonlijk aansprakelijk voor schulden in uw praktijk. Schuldeisers kunnen schulden verhalen in uw privé-vermogen zoals bijvoorbeeld uw huis. Ook bij een faillissement van uw praktijk bent u persoonlijk aansprakelijk met alle vervelende gevolgen van dien. In een BV ligt de aansprakelijkheid bij het normaal voeren van een onderneming bij de BV en niet bij u persoonlijk. Bij een faillissement heeft dit normaal geen gevolgen voor bijvoorbeeld uw huis. Wel blijft u verantwoordelijk voor uw medisch handelen. Een goede verzekering biedt hier de oplossing voor. Als medisch specialist wilt u zich focussen op uw werk en niet op zorgen als (persoonlijke) schulden. Dan is de omzetting van uw eenmanszaak naar een BV (die weer in de maatschap stapt) het juiste moment. UwBVoprichten.nl heeft een team van notarissen dat u goed, snel én goedkoop hiermee helpt.
Alle bedragen zijn ex btw.