Blog: Interview Floris Hülsmann Namarama (22/11/18)

In de blog van deze week staat het interview met Floris Hülsmann centraal waarin we met hem praten over zijn bv Namarama. Namarama is een naamcreatiebureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van onvergetelijke bedrijfsnamen. Een leuk en interessant gesprek! Voor het volledige interview klik hier »

Blog: Get in the Ring (16-11-18)

In 2012 hebben 5 ondernemers Get in the Ring gestart met het idee om startups een podium te geven door te pitchen in de ring. Get in the Ring is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat wereldwijd impact genereert. Jaarlijks worden er over de hele wereld evenementen georganiseerd waaruit de beste ideeën worden uitgekozen. Wilt u meer te weten komen over Get in the Ring lees dan hier verder »

Blog: De 25 beste jonge ondernemers van het jaar 2018 (8-11-2018)

Afbeeldingsresultaat voor 25 ondernemer van het jaar

Jaarlijks worden de 25 beste jonge ondernemers verkozen door Sprout. Een interessante selectie die bestaat uit verschillende topondernemers allen met een eigen unieke onderneming. Lees hier meer over de 25 jonge ondernemers die dit jaar verkozen zijn door sprout»

 

Blog: Ondernemers in het zonnetje gezet (1-11-2018)

MKB-Nederland heeft elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar wordt deze dag gevierd op vrijdag 16 november. Lees hier meer over waarom deze dag in het leven is geroepen en wat het voor ondernemers betekent »

Blijft u graag op de hoogte van actualiteiten op het gebied van ondernemerschap? Bent u zelf een (startende) ondernemer en bent u op zoek naar succesverhalen maar ook mogelijke valkuilen binnen het ondernemerschap.

Wij plaatsen op deze pagina regelmatig blogs, artikelen of nieuwsberichten waar u hopelijk veel van kunt leren.

Heeft u zelf een interessant artikel dat u met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op via info@uwbvoprichten.nl of 030-2769237.